• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Почесна нагорода  "За розвиток соціального партнерства"

Почесна нагорода "За розвиток соціального партнерства"

  • 29-04-2021, 12:22
  • Новини

      Колектив Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму  щиро вітає  директора коледжу, доктора біологічних наук Черневого Юрія Івановича з нагородженням почесним знаком ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «За розвиток соціального партнерства»   за  довголітню та добросовісну працю в освіті та з нагоди  25-річчя на посаді керівника коледжу.
 
     Юрій Іванович досвідчений, ініціативний, вдумливий керівник, який вміє координувати і направляти діяльність всього колективу в позитивне русло в реалізації поставлених завдань. 
За всі роки керівництва тісно співпрацював з Профспілкою коледжу, брав активну участь в організації профспілкових заходів. Дбав за колектив, належний соціально-економічний захист працівників та нормальний психологічний клімат.
   Будучи депутатом Івано-Франківської обласної ради VІ і VІІ демократичного скликання, очолював постійну комісію обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова, де неодноразово захищав інтереси освітян цілої області. 
 
    Бажаємо незгасимого оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні задуманого та нових здобутків у роботі й наукових пошуках.

Фотографії до матеріалу