• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

«Нас кличуть гори і ліси Карпатські…»

«Нас кличуть гори і ліси Карпатські…»

  • 14-08-2014, 16:25
  • Новини
«Нас кличуть гори і ліси Карпатські…»
Слова гімну Прикарпатського л/г коледжу взяли за девіз свого туристичного походу працівники коледжу, які  стали учасниками 15-го ювілейного туристичного походу. Свій маршрут розпочали із с. Луги  Закарпатської області.  
Що може бути кращим, ніж свіже повітря, чудові, місцями захоплюючі види гір?  Красиві місця, ночівля в наметах, пісні біля багаття під відкритим небом, і все це наодинці з природою, без цивілізації, з рюкзаками за спиною. До того ж це не тільки дуже красиво і захоплююче, але ще й дуже корисно.  Відвідавши г. Говерлу, яка  є найвищою вершиною України, її висота 2061м над рівнем моря, мали  можливість оцінити з висоти пташиного польоту неймовірні краєвиди Українських Карпат. Не менш прекрасні пейзажі відкрилися   з г. Петрос (висота якої 2020м над р.м.).  
У поході не варто чекати, що от ще трішки – і ось з’явиться воно, те прекрасне, заради чого треба було пакувати наплічник й носити по горах. Це прекрасне  починається, як тільки  усвідомлюєш, що ідеш в  похід  по незвіданих горах. У поході кожна мить зафарбовується по-різному: нові знайомства, нові враження від людей, а потім від себе і від природи. Природа, якої не побачиш в інших умовах,  притягує  з неймовірною силою. Вона не тільки випробовує сили, але й дає на заміну неоціненні багатства краєвидів. Чого варті лише сірі весняні гори з проблисками яскравої зелені, або смарагдові вершини влітку, які переходять восени в золоті схили, а взимку застилаються сніговою периною. Однакових гір не буває, як і двічі в одну річку не ввійдеш.  Щоразу в похід  ми йдемо  інші, і зустрічаємо  на шляху вже інші гори, але щораз все більше переконуємось, що кращими, ніж гори, можуть бути лише гори, на яких нас  ще не було.  

Фотографії до матеріалу