• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Парад   студентської молоді з нагоди 72-ї річниці УПА

Парад студентської молоді з нагоди 72-ї річниці УПА

  • 15-10-2014, 11:57
  • Новини
 Парад   студентської молоді з нагоди 72-ї річниці УПА провів Прикарпатський лісогосподарський коледж.
З метою виховання у молодого покоління патріотичних почуттів, гордості за нашу державу, збереження історичної пам’яті щодо національно-визвольного руху на Україні, вшанування пам’яті борців за волю і незалежність України та з нагоди 72-ї річниці створення Української Повстанської Армії 10 жовтня 2014р.  в коледжі  був проведений парад і огляд-конкурс строю на якому  студенти  демонстрували свою вправність у строю та  виконанні   повстанських  пісень.
В параді взяли участь 20  студентських груп коледжу.  На свято були запрошені голова Братства ОУН-УПА Болехівщини Хурт В.М. та  учасник АТО, болехівчанин  Городний  Андрій. 
 Учасники параду визначались за наступними напрямками: зовнішній вигляд та форма одягу; проходження урочистим маршем; проходження з піснею.   Всі групи дуже гарно підготувалися до конкурсу. Членам журі було дуже важно визначатися із розподілом місць між групами і після підбиття підсумків  були визначені переможці:
Група БО-ЗВ-11 стала першою між групами І курсів, група ТО-21 – між групами ІІ курсів , а СПГ-31 – між ІІІ курсами. Вітаємо студентів та кураторів груп!

Фотографії до матеріалу