• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Підтримка та повага: Спільний крок до здорового розвитку.

Підтримка та повага: Спільний крок до здорового розвитку.

  • 10-10-2023, 12:50
  • Новини
День ментального здоров'я завжди нагадує нам про важливість дбати про своє психічне здоров'я та психосоціальне середовище. У Прикарпатському фаховому коледжі лісового господарства та туризму активно працюємо над тим, щоб студенти почували себе підтриманими та захищеними у сфері свого ментального здоров'я.
На  засіданні керівників академічних груп коледжу, яке проходило 10 жовтня в День Ментального Здоров'я, заступник директора з навчально-виховної роботи Янишівська Л.А.  звернула увагу питанням, пов'язаним із психосоціальним становищем студентів та заходами, що спрямовані на поліпшення ментального здоров'я.  Обговорили різні способи підтримки студентів, включаючи проведення психосоціальних тренінгів, доступ до професійних консультантів та надання інформаційних ресурсів щодо ментального здоров'я. Головною метою є забезпечення безпечного та гідного середовища для всіх студентів, де вони можуть вільно висловлювати свої переживання та отримувати підтримку в разі потреби.  Були розглянуті питання щодо забезпечення позитивного та сприятливого клімату, який сприяє ментальному здоров'ю студентів. Це охоплює різноманітні заходи від проведення релаксаційних сесій до створення зон для відпочинку та самовираження. 
Сьогодні тема ментального здоров’я звучить на усіх рівнях – від регіонального до міжнародного. Питання «Ти як?» звучить голосами урядовців,   експертів і всіх українців.
Всеукраїнська програма ментального здоров’я впроваджується за підтримки Першої леді Олени Зеленської.
 

Фотографії до матеріалу