• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Стежками  коледжу

Стежками коледжу

  • 27-10-2023, 14:37
  • Новини
Не завжди студенти будь-якого іншого закладу мають таку можливість відпочити,  повчитися, закріпити свої теоретичні знання практичними навиками безпосередньо на свіжому повітрі,  або просто прогулятися поміж барвистої краси природи, яка в осінню пору  є надзвичайно привабливою.
І саме, використовуючи таку можливість, зі студентами другого курсу спеціальності Лісове господарство проведено виховну годину «Стежками  коледжу». Гармонія навколишньої території, її господарський благоустрій дозволили створити затишний і позитивний мікроклімат у групі.
 На занятті-подорожі студенти не просто пригадували досягнення коледжу, демонстрували свої знання з лісівничих дисциплін, а й вивчали історію про заснування лісової освіти в нашому регіоні.  
Адже навіть у такий нелегкий час, завдячуючи ініціативі директора  Юрія Івановича Черневого,  на території коледжу  встановлено інформаційні стенди, з яких можна почерпнути багато цікавих історичних фактів щодо етапів становлення школи та коледжу, започаткування лісівничої освіти в регіоні та про відомі постаті Лісової школи. Також, мали можливість ще раз  пригадати і заспівати Гімн коледжу й наочно ознайомитися із цікавими моментами мисливствознавства та природокористування.

Фотографії до матеріалу