• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Ліс, посаджений у 2003!

Ліс, посаджений у 2003!

  • 30-10-2023, 09:05
  • Новини
На території нашого коледжу своєю красою, особливо в осінній період, коли гама кольорів деревних та чагарникових порід є дуже різноманітною, зачаровує молодий ліс, посаджений студентами у далекому 2003 році. Дана ділянка є однією із відкритих аудиторій і називається типологічною ділянкою. На ній студенти мають змогу наживо ознайомитися із різними видами порід та зростанням їх у залежності від багатства ґрунту. 
Прикрасою аудиторії стали інформаційні стенди, із яких студенти черпатимуть багато корисної інформації. Стенди ілюструють карту лісистості України, її лісотипологічне районування, класи лісів та трофогенний ряд за П.С.Погребняком, ярусність лісу й класифікацію дерев за Г.Крафтом, різноманітність птахів. 
Дізнатися багато корисної інформації мали можливість студенти третього курсу спеціальності Лісове господарство від викладача лісівництва і керівника групи Оглаб’яка М.М. Микола Михайлович пригадав студентам про етапи становлення Лісової школи та коледжу, а також розповів про видатних заслужених лісівників.

Фотографії до матеріалу