• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

"Театральна подорож студентів: нові горизонти та враження"

"Театральна подорож студентів: нові горизонти та враження"

  • 7-11-2023, 13:54
  • Новини
Відвідування театру завжди є чудовим способом розширити свій кругозір і зануритися у світ мистецтва. Студенти коледжу разом із директором коледжу Черневим Ю.І., заступниками та викладачами мали можливість переглянути виставу Коломийського академічного обласного українського драматичного театру ім. Озаркевича «Рятуйте, мене женять»
Що робить цей захід особливим? В першу чергу, це об’єднує студентів в дружньому та невимушеному середовищі, де всі можуть насолоджуватися мистецтвом разом. 
Похід в театр також сприяє освіті та розвитку. Він також студентам розширить свої знання про класичну літературу та драму, поглибить  розуміння сценічного мистецтва та акторської майстерності. Іноді вистави можуть надихати студентів на вивчення нових тем та поглиблене вивчення предметів, пов'язаних із театром.
Похід студентів на перегляд вистави – це чудовий спосіб підтримки культури та освіти. Він додатково підвищить рівень сприйняття мистецтва, розширює кругозір студентів та підсилює дружні стосунки в коледжі. Такий захід є основним елементом у формуванні освітнього середовища, де виховання та навчання є основними його складовими.

Фотографії до матеріалу