• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Шаховий клуб: Розум зустрічає Стратегію

Шаховий клуб: Розум зустрічає Стратегію

  • 14-11-2023, 09:12
  • Новини
   У сучасному світі, де технології та інновації домінують, відновлюється велика популярність шахів. Велика кількість молодих людей відкриває для себе переваги цієї давньої гри, де вміння стратегічно мислити та приймати важливі рішення стають ключовими.
З ініціативи доктора біологічних наук, директора коледжу Ю.І.Черневого в коледжі розпочав свою роботу Шаховий клуб. 
Шаховий клуб - це не просто гра в шахи. Тут розвивається дружба та створюється особлива атмосфера, що сприяє розвиватися як особистісно, так і інтелектуально,  дає можливість вдосконалити розум та розвивати важливі життєві навички через захоплюючу гру.
Клуб об'єднує як новачків, так і досвідчених гравців, надаючи можливість обмінюватися стратегіями та досвідом. Гравці в клубі відзначають покращення своєї концентрації, логічного мислення та вміння передбачати наслідки своїх дій. Вивчення тактики та стратегії шахів сприяє розвитку креативності та рішучості.
Досвідченими учасниками клубу є студенти та ліцеїсти коледжу: 
Коцкович Богдан – перший дорослий розряд, група ЛГ-21
Коцкович Михайло – другий дорослий розряд, група ЛГ-11
Коцкович Василь – другий дорослий розряд, група Б-04
Середяк  Віталій - другий дорослий розряд, група Б-14
Латик Арсен - третій дитячий розряд, група Б-04
Клуб являється не лише місцем для вивчення гри внутрішньою групою, а й платформою для участі в турнірах. Змагаючись між собою учасники забезпечують можливість випробувати свої навички у більш конкурентній боротьбі. Кмітливіші та сильніші гравці зможуть мати можливість представляти заклад чи свій регіон на іграх різного рівня складності.

Фотографії до матеріалу