• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

"Життя без поезії – це життя без неба"

"Життя без поезії – це життя без неба"

  • 14-11-2023, 10:12
  • Новини
Життя без поезії – це життя без неба – саме під таким гаслом об’єднав усіх шанувальників поетичного слова літературний захід, який відбувся в нашому закладі 14 листопада. Студенти групи ТО-11 разом зі своїми наставниками Шиян С. Б. та Яремко М. Р., численними гостями з інших академічних груп коледжу поринули у світ високої поезії різноманітної тематики українських і зарубіжних авторів. 
   Поезія завжди надихала українців на боротьбу, адже протягом всієї нашої історії ми виборюємо свободу. Патріотична лірика сьогодні як ніколи – на часі. Зворушливо та щемливо звучав вірш про наших захисників, які зараз на полі бою віддають своє життя за Україну. 
   Часто поезія і музика існують нероздільно, ще частіше поезія стає піснею. Музичні композиції, котрі подарували учасникам і гостям поетичного свята студентки-гітаристки, були доречними як ніколи і викликали в слухачів багато емоцій.
   Віримо, що чарівний світ поезії, сповнений особливою аурою любові й доброти, здатен пробудити найчистіші помисли та найсвітліші мрії в душі кожної молодої людини.

Фотографії до матеріалу