• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Все для Тебе – СТУДЕНТЕ!

Все для Тебе – СТУДЕНТЕ!

  • 15-11-2023, 10:20
  • Новини
В цьому році третій тиждень листопада для здобувачів освіти є особливим, оскільки до нього входить дата "17.11", яка символізує Міжнародний день студента. У Прикарпатському фаховому коледжі лісового господарства та туризму на кожний день тижня заплановано заходи, де студенти й учні мають можливість відпочити і проявити свої таланти.
На сьогоднішньому заході з креативною назвою “Завітай в оселю лісівника” студенти та учні взяли участь у різних конкурсах, які організували викладачі спеціальності "Лісове господарство". Оглаб’як М.М. привітав учасників, розповів про локації “Оселі лісівника” та побажав усім позитивних результатів. Директор закладу Черневий Ю.І. також побажав усім присутнім гарного настрою і позитивного заряду на увесь тиждень.  На кожній локації перед учасниками ставилися  різноманітні завдання, а саме: упізнай плоди горіхоплідних та плодово-ягідних рослин (викладач Гринечко В.Ю.), ознайомся з видовою різноманітністю і особливостями  найпоширеніших деревних порід та визнач їх за допомогою визначника (викладач Петруса С.І.), розпізнай на смак варення із деревно-чагарникових порід (викладач Юхман Л.М.) та вгадай мелодію пісні на лісову тематику (викладач Стельмах М.Я.).
У знаннях наших найкращих студентів та учнів ніхто не сумнівався, кожен із них намагався правильно відповісти, а в разі сумніву, проконсультуватися із помічниками викладачів - своїми колегами - знавцями відповідних локацій. За активність у заході кожен учасник отримав, як винагороду, гарячий трав’яний чай, яблука та цукерки. Завтра нас чекають нові сюрпризи і цікаві заходи.

Фотографії до матеріалу