• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Засідання педагогічної ради!

Засідання педагогічної ради!

  • 12-01-2024, 13:49
  • Новини
       12 січня 2024 року відбулося засідання педагогічної ради Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму.
       З аналізом роботи коледжу за І семестр 2023/2024 н.року  та завданнями на другий семестр  виступив директор Юрій Іванович Черневий. Під час виступу Юрій Іванович відзначив основні аспекти подальшої роботи колективу в ІІ семестрі зважаючи на реальну сьогоднішню ситуацію в державі. Також директор наголосив, що педагогічний колектив повинен активно проводити профорієнтаційну роботу для успішної вступної кампанії у 2024 році. Заступник директора з навчальної роботи Лілія Петрівна Коновальчук у своєму виступі зупинилась на основних напрямках роботи  щодо планування акредитації освітньо-професійних програм, продовження роботи над удосконаленням інформаційного забезпечення освітніх програм на вебсайт коледжу, внутрішніх нормативних документів.
     Викладач англійської мови коледжу Романишин Лідія Тадеївна доповідала про участь у семінарі-тренінгу SysMind LTT 2 від міжнародної програми Erasmus+ з обміну студентів, викладачів та науковців, який проходив у м.Відень, Австрія.
      З доповіддю «Штучний інтелект в освіті» виступила заступник директора з навчальної роботи Коновальчук Лілія Петрівна. Вона зазначила, що впровадження штучного інтелекту в освітній процес відкриває нові можливості та змінює парадигму навчання. Штучний інтелект може швидко здобувати, обробляти та аналізувати величезні обсяги інформації. Це дозволяє студентам та викладачам отримувати доступ до актуальних знань в реальному часі. Штучний інтелект сприяє розвитку віртуальної та розширеної реальності в освіті, це перехід до нового рівня навчання. Також Лілія Петрівна навела приклади практичного застосування штучного інтелекту на прикладах використання такого програмного забезпечення, як ChatGPT, Bard та ін.
      На засіданні педагогічної ради відповідно до питань порядку денного було прийнято рішення, одноголосно схвалені членами педагогічної ради.

Фотографії до матеріалу