• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Онлайн-тренінги «Використання QR-кодів у освітньому процесі»

Онлайн-тренінги «Використання QR-кодів у освітньому процесі»

  • 27-03-2021, 23:46
  • Новини
 25 березня 2021 року у рамках діяльності грантового проекту США «Центр новітніх технологій навчання «NCNTU – Newest System» та плану роботи коледжу відбулися онлайн-тренінги «Використання QR-кодів у освітньому процесі» 
Участь у онлайн-тренінгах взяли викладачі:
✅  Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму
✅  Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, кафедри обліку і оподаткування
✅  Відокремленого структурного підрозділу "Надвірнянський фаховий коледж Національного транспортного університету"
✔️  З вступним словом виступив Скрипник Василь Степанович, доктор технічних наук, заступник директора з навчальної роботи ВСП «Надвірнянський фаховий коледж НТУ», який розповів про те, що QR коди є перспективним засобом донесення інформації до людини майбутнього.
✔️  Савчук Тетяна Василівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри обліку і оподаткування Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, розповіла про використання QR кодів у різних сферах діяльності. 
✔️  Коновальчук Лілія Петрівна, заступник директора з навчальної роботи Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму, розповіла про переваги використання QR-кодування. Із залученням QR-кодів можна зашифровувати та отримувати миттєвий доступ до будь-якої інформації у мережі інтернет: навчальних матеріалів в системі дистанційного навчання, відео на YouTube, певної геолокації на Google картах, e-mail, аудіофайлів, книг.
✔️  Савчук Ірина Василівна, голова МО викладачів обліково – економічних дисциплін, викладач - методист ВСП «Надвірнянський фаховий коледж НТУ»,  виступила з доповіддю на тему: «Можливості використання  QR-кодів у освітньому процесі», де ознайомила колег з особливостями створення, генерації QR кодів, їх зчитування та використання в освітньому процесі.   
✔️  Томчук Наталія Михайлівна, викладач ВСП «Надвірнянський фаховий коледж НТУ»,  виступила з співдоповіддю на тему: «Приклади нестандартних QR кодів», де продемонструвала особливості використання QR кодів в повсякденному житті.
✔️  Мамчук Марія Богданівна, методист ВСП «Надвірнянський фаховий коледж НТУ» ознайомила з перспективними завданнями методичного кабінету з використанням QR кодів.
✔️  Горбова Мар’яна Ярославівна, викладач Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму, голова циклової комісії туристичного обслуговування, продемонструвала свою роботу на освітній платформі Plickers. Сервіс Plickers дозволяє проводити мобільні голосування і фронтальні опитування під час навчального заняття з вивченого або поточного матеріалу в тестовій формі. Робота з мобільним додатком забирає не більше кількох хвилин. Отримання результатів опитування відбувається на занятті без тривалої перевірки та миттєво виводиться на екран комп’ютера, під’єднаного до Інтернету. 
📝  Усі учасники онлайн-тренінгів погодилися, що такі заходи важливі для обміну досвідом.

 

Фотографії до матеріалу