• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Перемога, що розквітає: "Дендрологічний парк коледжу" відкриває нові горизонти.

Перемога, що розквітає: "Дендрологічний парк коледжу" відкриває нові горизонти.

  • 28-03-2024, 15:57
  • Новини
26 березня 2024 року в Івано-Франківську відбувся конкурс студентських туристичних проєктів і стартапів. Захід, організований департаментом міжнародного співробітництва та євроінтеграції облдержадміністрації, зібрав талановитих студентів з  навчальних закладів області.👩‍🎓👨‍🎓
Метою конкурсу було підтримати молодь, яка прагне розвивати туристичну галузь Прикарпаття. 🏞🚶‍♀️На розгляд конкурсної комісії було подано дев'ять цікавих та перспективних проєктів.
Студенти з захопленням презентували свої ідеї, ділилися своїми баченнями та прагненнями. 
Кожен проєкт був унікальним 🌟та відзначався свіжим поглядом на розвиток туризму в рідному краї.
Цей день став  днем тріумфу 🏆для талановитої студентки Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму Марти Лопачук. Її проєкт "Дендрологічний парк коледжу: простір для навчання, дослідження та квестів" здобув перемогу 🥇в конкурсі студентських туристичних проєктів і стартапів. 
Ідея студентки та  керівника проєкту Гошовської І.І. захоплює своїм масштабом та креативністю. Дендрологічний парк коледжу перетвориться на сучасний та інтерактивний центр. Тут студенти та всі охочі зможуть не просто відпочивати, але й навчатися, проводити дослідження та цікаві квести.📚🔬🧩
Марта з захопленням розповідає про свій проєкт:
"Я мрію, щоб дендрологічний парк став справжньою перлиною нашого коледжу. Місцем, де кожен може відкрити для себе чарівний світ природи, поглибити знання про рідкісні дерева, 💚🌳 цікаво провести час з друзями».
Підтримка керівника проєкту, викладача коледжу Ірини Іванівни Гошовської, додає Марті впевненості та натхнення. Разом вони готові творити справжні дива.
Перемога Марти Лопачук стала свідченням того, що у Прикарпатті є талановита молодь, яка готова змінювати світ на краще.🌍 🔆 Її проєкт "Дендрологічний парк коледжу: простір для навчання, дослідження та квестів" має шанс не просто розквітнути, але й стати прикладом для інших.
Вітаємо Лопачук Марту та Гошовську І.І.! 🎉 Бажаємо успіхів у реалізації чудового проєкту! 💐

Фотографії до матеріалу