• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

"Від ідеї до втілення: успішні студентські проєкти"

"Від ідеї до втілення: успішні студентські проєкти"

  • 21-03-2024, 16:00
  • Новини
Конкурс студентських туристичних проєктів і стартапів розпочав прийом заявок 15 січня 2024 року і тривав до 15 березня 2024 року. 
Організатором конкурсу виступає Департамент міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації. 
Бюджет Конкурсу становить 200 тис. грн. Максимальний розмір фінансування одного туристичного проєкту/стартапу, визначеного переможцем Конкурсу – 100 тис. гривень. 
Положенням визначаються такі сфери реалізації проєктів/стартапів Конкурсу:
1) підтримка розвитку туристичної навігації;
2) підтримка облаштування рекреаційних територій, об’єктів природної та культурної спадщини, атракцій у локальних дестинаціях;
3) розробка нових екскурсійних і туристичних продуктів (у т.ч. цифрових);
4) організація промоційних, навчально-просвітницьких заходів.
Студенти третього курсу, спеціальності 242 "Туризм": Токар Іван та Лопачук Марта, підготували проєктні заявки до участі у конкурсі.
Тема першого проєкту  "Дендрологічний парк коледжу: простір для навчання, дослідження та квестів", метою якого є створити в дендропарку комфортну та безпечну зону, яка сприятиме якнайкращому єднанню з природою, освітою та стане поштовхом для розвитку екологічної культури.
Друга проєктна заявка  - "Розробка туристичного екомаршруту "Сукільські водоспади", метою  якого є зробити водоспади доступними для туристів та облаштувати екологічні стежки до цих водоспадів для зручності та безпеки туристів.
Координаторка проєкту - Гошовська І. І. - викладачка туристичних дисциплін. 
Відповідно до Положення конкурсу було укладено партнерську угоду з Болехівської міською радою, для спільної реалізації проєктів. 
На сьогодні, технічний відбір пройшли два проєкти наших студентів, чекаємо результатів конкурсу і бажаємо перемоги.