• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Відзнака та спільні спогади: зустріч з  викладачем коледжу та солдатом ЗСУ

Відзнака та спільні спогади: зустріч з викладачем коледжу та солдатом ЗСУ

  • 8-04-2024, 14:50
  • Новини
У   Прикарпатському фаховому коледжі лісового господарства та туризму  відбулася зворушлива подія – зустріч студентів з їхнім викладачем фізичного виховання Андрусишиним Віктором Володимировичем, який зараз несе службу в Збройних Силах України та відважно захищає нашу країну від російського агресора. Пишаємось, що нещодавно він був нагороджений медаллю «ХРЕСТ 60 омбр». Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері. Студенти з нетерпінням очікували на зустріч з Віктором Володимировичем, щоб дізнатися про його будні на війні та про те, як він тримається в цій складній ситуації.
Андрусишин В.В.  розповів про бойові завдання, про товаришів по службі та про те, як їм вдається зберігати оптимізм та бойовий дух. Студенти уважно слухали розповідь, ставили багато запитань та висловлювали йому свою підтримку. Згадували разом мирний час, ті щасливі  часи, коли   разом   ходили в туристичні походи: підкорювали вершини, співали українські пісні під гітару, готували смачні страви на вогні. 
 
Ця зустріч для студентів стала не лише можливістю дізнатися про війну з перших вуст, але й нагадала їм про те, що справжня мужність та героїзм – це не вигадка, а реальність, яка існує поруч з нами. Такі зустрічі нагадують нам про важливість підтримки та визнання тих, хто стоїть на передній лінії захисту.
Ми пишаємося тим, що Андрусишин В.В.  є частиною нашої великої родини Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму. Від щирого серця дякуємо  за   відвагу та самовідданість, за те, що захищає нашу свободу та незалежність! Бажаємо   міцного здоров'я, щасливого повернення додому та мирного неба над Україною!

Фотографії до матеріалу