• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Ліцеїсти стають дендро-детективами та дослідниками дерев! 

Ліцеїсти стають дендро-детективами та дослідниками дерев! 

  • 29-04-2024, 16:12
  • Новини
Розпочалась реалізація проєкту"Дендрологічний парк коледжу: простір для навчання, дослідження та квестів".  Це не просто назва проєкту, це жива історія, що розгортається на очах у захоплених учасників.
Цей проєкт-переможець конкурсу студентських туристичних проєктів і стартапів 2024 року, організованого  Департамент міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад     Івано-Франківської облдержадміністрації та Відділ туризму ІФ ОДА / IF Tourism Office, доводить, що навчання може бути цікавим та захоплюючим!
В рамках реалізації даного проєкту ліцеїсти занурились у захоплюючу пригоду під час природничого квесту, організованого студентами  3 курсу спеціальності "Туризм", тим самим подарували  нове життя знанням про природу, перетворюючи їх на динамічні пригоди, які надихають та мотивують.
Замість нудних екскурсій, ліцеїсти розгадували таємниці природи, перетворившись на "дендро-детективів" та "дерев'яних дослідників". Кожна команда мала свої завдання, розгадуючи шифри та долаючи захоплюючі локації.
Дендрологічний парк коледжу став справжнім скарбом знань, де кожне дерево та кущ мали свою історію та цікаві факти.
Ліцеїсти з ентузіазмом шукали підказки, досліджували рослини, дізнавалися про їхні властивості та красу.
Цей квест не лише подарував їм нові знання та враження, але й згуртував команди, навчив працювати разом та долати виклики.

Фотографії до матеріалу