• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Старости груп коледжу долучилися до онлайн-уроку до Дня Європи!!!

Старости груп коледжу долучилися до онлайн-уроку до Дня Європи!!!

  • 9-05-2024, 09:22
  • Новини
Заходи, присвячені Дню Європи, збирають все більше активних  учасників з числа молоді.  І цього року студенти коледжу отримали незабутню можливість зануритися у світ європейської історії та культури через онлайн-урок, проведений Освітнім центром Верховної Ради України.
Онлайн-урок до Дня Європи, став неймовірною можливістю для студентів коледжу відчути та зрозуміти важливість та роль Європейського Союзу у сучасному світі. 
Основними темами уроку стали історія формування та розвитку Європейського Союзу, його цінності та досягнення, а також перспективи співпраці між Україною та Європейським Союзом. Експерти та спеціалісти з різних галузей діяльності поділилися своїм досвідом та знаннями, що дозволило студентам отримати комплексне уявлення про співпрацю з Європейським Союзом у політичному, економічному та культурному аспектах.
Важливим елементом уроку була інтерактивна частина, під час якої студенти мали можливість задавати питання експертам та обмінюватися власними думками та враженнями. Цей відкритий діалог сприяв активній взаємодії та формуванню критичного мислення стосовно європейських процесів та подій.
Такий підхід не лише дозволив залучити більше людей до заходу, а й сприяв підвищенню інтересу до теми та формуванню почуття європейської ідентичності серед молодого покоління.

Фотографії до матеріалу