• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Зустріч студентів коледжу з представниками Держпродспоживслужби

Зустріч студентів коледжу з представниками Держпродспоживслужби

  • 17-05-2024, 15:32
  • Новини
17 травня 2024 року в рамках просвітницької роботи з питань захисту прав споживачів та запобігання негативному впливу реклами на молодь, у Прикарпатському фаховому коледжі лісового господарства та туризму відбулася зустріч студентів з представниками управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 
До заходу завітали Грибик Олександр - начальник управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, Томяк Олександра - головний спеціаліст відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, Шиян Володимир – начальник  Болехівського міського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області 
Під час зустрічі Олександр Грибик виступив з доповіддю на тему "Я знаю все про права споживачів", де детально роз'яснив студентам їхні права та обов'язки, як споживачів, а також алгоритм дій у випадку їх порушення. Він навів актуальні приклади з практики роботи Управління, зосередивши увагу на найпоширеніших споживчих спорах та способах їх вирішення.
Олександра Том'як у своїй доповіді "Негативний вплив сучасної реклами на підсвідомість підлітків. Як не потрапити на гачок до недобросовісних рекламодавців" поглибила знання студентів про маніпулятивні методи, які використовуються в сучасній рекламі, та про те, як їм протистояти. Вона продемонструвала цікаві приклади рекламних роликів та пояснила, як розпізнати неправдиву або оманливу інформацію, а також як уникнути спокуси придбати непотрібні чи неякісні товари.
Зустріч пройшла у жвавій атмосфері. Студенти  ставили запитання доповідачам та отримали ґрунтовні відповіді.
Дана зустріч стала корисною та інформативною для студентів, адже знання про права споживачів та про те, як не стати жертвою недобросовісної реклами, є надзвичайно важливими у сучасному світі.
Важливо зазначити, що такі зустрічі дають можливість молоді дізнатися про свої права та обов'язки, а також отримати практичні поради щодо того, як захистити себе від шахраїв та недобросовісних продавців.

Фотографії до матеріалу