• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Всеукраїнська акція "Голоси дітей"

Всеукраїнська акція "Голоси дітей"

  • 4-06-2024, 10:59
  • Новини
4 червня  Прикарпатський фаховий коледж лісового господарства та туризму  долучився до Всеукраїнської акції "Голоси дітей", започаткованої з ініціативи першої леді Олени Зеленської. Ця акція присвячена пам'яті маленьких українців, чиє життя безжально забрала жорстока війна, розв'язана росією.

В коледжі відбулась зворушлива молитва за невинних дітей, яких забрала війна, розв'язана росією проти України. У скорботній атмосфері, доповненій щирими словами про втрату та невимовний біль, зібрались ліцеїсти, студенти, викладачі, працівники коледжу, а також  гості. Отець Дмитро  благословив присутніх та закликав до молитви  за загиблими дітьми. Міський голова І.В. Яцинин,  висловив слова співчуття та підтримки родинам, які постраждали від війни. Директор коледжу Ю. І. Черневий зазначив, що вшанування пам'яті загиблих дітей - це наш  обов'язок, і ми повинні зробити все, щоб подібна трагедія ніколи не повторилась. Директор Болехівської мистецької школи Назар Коваль закликав присутніх не втрачати віри та єднатися.

Згадуючи про загиблих дітей, ми знову усвідомлюємо жорстокість  війни, яка безжально руйнує не лише життя дорослих, але й невинні дитячі мрії. Ми згадуємо тих, хто не мав шансу вирости, стати щасливими, збудувати своє майбутнє.
Це день, коли ми закликаємо світ до справедливості та покарання за злочини.

Це день, коли ми віримо в те, що мир настане, і наші діти зможуть жити без страху та війн.

Боремося за мирне майбутнє для живих!

Фотографії до матеріалу