• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Під звуки лісових сурм: на Поліссі обговорювали майбутнє мисливствознавства

Під звуки лісових сурм: на Поліссі обговорювали майбутнє мисливствознавства

  • 26-07-2024, 14:11
  • Новини
На Поліссі, серед вікових дубів у ботанічному саду Поліського національного університету імені Героїв-десантників відбулась науково-практична конференція  присвячена темі «Ловецька освіта та наука», організована Поліським національним університетом спільно з Українською Ловецькою Радою 
  Музичний супровід забезпечив ансамбль сигнальної автентичної мисливської музики «Лісові сурми» Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму.
Ціль конференції полягала у відродженні української науки «Мисливствознавство» та сприянню підготовки висококваліфікованих фахівців у галузях мисливського господарства, екології, ветеринарії та дичерозведення.
Програма включала обговорення таких тем, як розвиток ловецької науки, екологічні аспекти ловецтва, біобезпека та роль ловецької культури у формуванні екологічної свідомості молоді. Виступив на конференції директор коледжу, доктор біологічних наук, академік Лісівничої академії наук України Черневий Ю.І.
Конференція стала важливим майданчиком для обговорення проблем і перспектив мисливствознавства.
Жодна галузь не може існувати без надійного наукового підґрунтя для забезпечення інноваційного розвитку і якісної освіти, що готує необхідних фахівців високого кваліфікаційного рівня.  

Фотографії до матеріалу