• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Початок нового навчального року!!

Початок нового навчального року!!

  • 26-08-2024, 16:22
  • Новини
26 серпня 2024 року у Прикарпатському фаховому коледжі лісового господарства та туризму відбулися урочисті заходи з нагоди початку нового навчального року. 
День розпочався тривожно через масовані атаки агресора. Проте, після завершення тривоги, святкування все ж таки відбулося, демонструючи незламний дух українського народу. 
Урочиста лінійка розпочалася з вшанування пам'яті воїнів ЗСУ, які віддали життя за свободу України. Хвилиною мовчання присутні вшанували героїв, які полягли, захищаючи нашу землю. Також згадали тих, хто зараз на передовій, відважно боронить нашу країну від ворога. 
На свято завітали поважні гості. Серед них були ігумен Гошівського монастиря отець Вікентій та Митрофорний протоієрей отець-декан Іван. Їхні мудрі слова та благословення надихнули ліцеїстів та студентів на успіхи у новому навчальному році. 
З привітальним словом виступив директор коледжу, доктор біологічних наук, академік Лісівничої Академії Наук України, депутат обласної ради Черневий Юрій Іванович. Він побажав студентам наполегливості у навчанні, творчого натхнення та нових відкриттів. "Ви - майбутнє нашої держави, і саме від вас залежить, якою буде Україна завтра. Нехай ваші знання стануть міцним фундаментом для розбудови нашої країни", - наголосив директор. 
Після виступу директора до слова було запрошено міського голову Яцинина Івана Васильовича. Він тепло привітав студентів та викладачів, підкресливши важливість освіти для розвитку міста та регіону. Мер побажав усім наснаги, терпіння та успіхів у новому навчальному році, наголосивши на важливій ролі молоді у розбудові майбутнього України. 
Урочистості завершилися виконанням гімну коледжу, який об'єднав усіх присутніх у єдину родину. 
Молодь - це наше майбутнє, і сьогоднішній день ще раз підтвердив, що це майбутнє - світле та перспективне. Незважаючи на складні часи, студенти та ліцеїсти Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму сповнені ентузіазму та готові здобувати нові знання, щоб розбудовувати свою країну. 
Нехай цей навчальний рік буде плідним, цікавим та безпечним для всіх! Слава Україні! 

Фотографії до матеріалу


  • 1
  • 2
  • Фотографії до матеріалу


  • 1
  • 2