• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Перше засідання педагогічної ради в 2024/2025 н.році

Перше засідання педагогічної ради в 2024/2025 н.році

  • 23-08-2024, 09:28
  • Новини
 23 серпня 2024 року  в коледжі відбулося перше засідання педагогічної ради в новому навчальному році. Відповідно до порядку денного педагогічна рада розглянула питання  про  організації навчального процесу в новому навчальному році, затвердження педагогічного навантаження викладачів, затвердження Положення про раду з профілактики щодо попередження правопорушень та правового виховання, подання студентки ЗВ-31 Тимочко Вікторії на призначення стипендії голови Івано-Франківської обласної державної  адміністрації та голови Івано-Франківської обласної ради, один з батьків яких загинув, при здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування  збройної агресії Російської Федерації проти України.  
     Засідання розпочалося зі вступного слова директора коледжу Юрія Івановича Черневого, який привітав колектив із початком нового навчального року, окреслив основні завдання, що стоять перед педагогічним колективом, та поділився ключовими пріоритетами розвитку коледжу на майбутній період. Серед таких пріоритетів було виділено підвищення якості освіти, модернізація навчально-методичних матеріалів та впровадження сучасних технологій у навчальний процес.
     Також по питанню організації навчального процесу  виступила заступник директора Лілія Петрівна Коновальчук, яка  детально розповіла про зміни, запроваджені в новому навчальному році,  а також зупинилася на підготовці до акредитації освітньої програми “Облік і оподаткування”
       Далі педагогічна рада розглянула  та затвердила педагогічне навантаження викладачів.  
      Підсумовуючи, можна сказати, що засідання педагогічної ради коледжу було продуктивним та результативним. Викладачі отримали чітке розуміння своїх завдань, а колектив загалом налаштований на плідну роботу, спрямовану на досягнення високих стандартів в освіті.

Фотографії до матеріалу