• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

"Незабутня зустріч з героєм"

"Незабутня зустріч з героєм"

  • 16-10-2024, 15:26
  • Новини
Відбулася важлива онлайн-зустріч: групи Б-05 та Б-14 спілкувалися з сержантом Шенгофером Андрієм, інструктором одного з навчальних центрів підготовки військовослужбовців. Ця зустріч стала справжнім уроком патріотизму та згуртованості.
Спочатку учасники освітнього процесу привітали гостя та подякували за мужність і самовідданість. Під час спілкування   задавали безліч питань про життя на фронті, про навчання та підготовку солдатів. Військовий  ділився своїми історіями та досвідом, розповідав про важливість дисципліни, взаємодопомоги та підтримки один одного.
Пан Андрій зазначив важливість знання історії своєї країни та збереження її незалежності, підкреслив, що кожен українець має розуміти цінність свободи та робити все можливе для її збереження.
Таке спілкування допомагає учасникам освітнього процесу відчути себе частиною великої команди та зрозуміти, наскільки важливо підтримувати один одного у будь-якій ситуації.
Закінчилась зустріч спільним виконанням повстанської пісні «Батько наш - Бандера, Україна – мати!», що ще більше зміцнило почуття єдності та патріотизму.  Такі зустрічі є важливими для формування національної свідомості молоді та виховання майбутніх захисників своєї Батьківщини.

Фотографії до матеріалу