• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ 2021

АТЕСТАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ 2021

  • 7-04-2021, 13:46
  • Новини

    Відповідно до пункту 2.5 Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 р. № 930, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14.12.2010 р. за № 1255/18550, та з метою забезпечення ефективності освітнього процесу та його вдосконалення у Прикарпатському  фаховому коледжі лісового господарства та туризму відбулося засідання атестаційної комісії І рівня.

     Враховуючи епідемічну ситуацію в регіоні та з метою запобігання подальшого поширення коронавірусної інфекції серед співробітників коледжу, засідання атестаційної комісії відбувалось з дотриманням усіх протиепідемічних вимог,

     Викладачі коледжу, що атестуються представили результати своєї педагогічної діяльності протягом 5-ти років у вигляді презентації, в якій було відображено їхнє підвищення кваліфікації,  методичні доробки, публікації у фахових виданнях, участь у конференціях різного рівня, проведені показові заняття та заходи. В цьому році атестацію успішно пройшли 14 педагогічних працівників навчального закладу. Голова атестаційної комісії Юрій Іванович Черневий привітав викладачів з успішною атестацією та подякував за плідну та результативну роботу.

       Педагогічні працівники, які атестуються на підтвердження або встановлення кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», педагогічного звання «викладач-методист», готуються до наступного етапу – атестації перед комісією ІІІ рівня при департаменті освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА.

       То ж бажаємо всім колегам успіхів у досягненні результатів!

 

Фотографії до матеріалу