• Адреса: Івано-Франківська обл., м.Болехів, вул.Замкова,14

  • Контакти: 099 341 45 55
    plhc@ukr.net

Академічна екскурсія: Студенти Лісового господарства в Бережанському агротехнічному інституті

Академічна екскурсія: Студенти Лісового господарства в Бережанському агротехнічному інституті

  • 23-11-2023, 10:42
  • Новини
23 листопада 2023 року студенти четвертого курсу та викладачі спеціальності "Лісове господарство" під керівництвом доктора біологічних наук, директора Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму  відвідали Бережанський агротехнічний інститут. Ця подія стала частиною запрошення та взаємодії між навчальними закладами.
Під час екскурсії студенти та викладачі ознайомились із  матеріально-технічною базою інституту, що має велике значення для розвитку  професійної підготовки, долучилися до презентації від фірми «Штиль», де дізналися про історію компанії, її сучасний розвиток та асортимент продукції.
Особливою частиною екскурсії була практична демонстрація  бензопил, де студенти мали можливість використовувати свої знання в експлуатації цих механізмів. Це стало не лише теоретичним доповненням, а й практичним застосуванням їх навчального досвіду.
Крім того, студенти взяли участь у лекціях про використання БПЛА в лісовому та садово-парковому господарствах. Завершилася подорож екскурсією по місту.
Ця подія стала великим кроком у розвитку професійного співробітництва та обміну досвідом між навчальними закладами, сприяючи більш глибокому розумінню студентів своєї майбутньої професії.

Фотографії до матеріалу